Heroes of Rock Tributenight vrijdag 26 oktober 2018

rocktober affische

Op vrijdag 26  oktober organiseren café de Uitmarkt en de café de Klokkenluider  een Rock Tributenight in de feesttent op de Grote Markt.

De volgende bands treden die avond op:

  1. Status Quo by Back to back,
  2. AC/DC  by Back in Blackened.  
  3. Metallica by Back in Blackened

Het komt niet vaak voor dat er stevige rock live te zien is in Venray.

Status Quo, door de  formatie Back to back met hits als:

Roll over lay down, Whatever you want and Down Down.

Status Quo tributeband Back to Back is direct na hun oprichting eind 2016, een graag geziene band op festivals, in zalen en poppodia. De door de wol geverfde bandleden hebben dan ook allemaal hun sporen allang verdiend in de muziek scene.

Ze presenteren een heerlijk repertoire aan Quo nummers uit de tijd voor “In the army now”. De Herkenbare intro’s, stevige gitaarriffs, scheurende solo’s, stampende drumbeat en natuurlijk de onmiskenbare meerstemmige zangpartijen. Status Quo maar dan ook echt op en top Status Quo! De bekenden hits komen voorbij naar ook vele albumtracks waar Status Quo fans een groot plezier mee gedaan wordt.

Sound-and-look-alike! Frontman Daniel Roumen lijkt en klinkt qua stem, gitaarspel en uiterlijk op Francis Rossi in zijn jongere jaren. Mede muzikanten Edwin Kappe (gitaar), Frenk Aendenroomer (bas en zang) en Hans Lemmen (Drum en zang) zijn Quo fans van het eerste uur. En stuk voor stuk ervaren muzikanten die weten hoe ze hun Status Quo feestje op elk popdium moeten bouwen. De band heeft in no-time een stevige naam opgebouwd nationaal en internationaal. De band speelde zo onder andere al op de Duitse Status Quo fanclub meeting. Back to Back laat je Status Quo beleven alsof je aanwezig bent bij de oorspronkelijke helden van weleer.

Stil blijven staan is onmogelijk bij deze band die iedereen mee terugneemt naar de tijd dat Status Quo nog een Top 40 kanon was.

Wie kent ze niet Highway to Hell, Whole lotta Rosie en Thunderstruck. Enkele van de vele hits van AD/DC. En wie kent Nothing else matters, Done, en Whiskey in the Jar niet. Een van de vele hits van METALLICA

De Belgische tributeband Back in Blackened brengt van beide band een show van ieder een uur.

Ze draaien al ruim 20 jaar mee op de grootste podia als KOYLE Belgium. Tijdens hun shows blijkt keer op keer dat twee bands voor velen favoriet zijn: AC/DC en Metallica. En omdat er niets leukers is dan samen met het publiek, interactief helemaal uit je plaat gaan als band is de mega vette tributeband ‘Back in Blackened’ tot stand gekomen.

Twee top tributes in 1 show En wat voor show! Kleding, decor, special effects, twee projectie-schermen alles in dienst van het publiek zodat zij een ware AC/DC beleving van ca. 60 minuten ervaren en een op en top Metallica show van eveneens ca. 60 minuten. Hoe vet wil je het hebben?

De avond begint om 20.00 uur en de entree bedraagt € 10,= in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oktoberfestvenray  druk op kaartverkoop en ga naar Heroes of rock.

 

Comments are closed.